Dárek pro rodiče – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Dárek pro rodiče

Dárek pro rodiče

Máma a táta. Ti si zaslouží jen to nejlepší. Už jen za to, co pro nás udělali. Chceme pro ně vybrat skutečně nejlepší dárek, který by alespoň z mála dokázal, co pro Vás znamenají. Nevíte, co vybrat, protože internet je přehlcen všelijakými ptákovinami? Máte pocit, že vše je na jedno brdo. Co nyní? Jak vybrat skutečně osobní dárek, který dokonale vystihne Vaši představu? Chcete dát svým rodičům skutečně něco osobního? Na co jen tak nezapomenou a rozzáří se jim úsměv na obličeji?

Máme pro Vás skvělou zprávu! Jste, zde správně. Nabízíme ideální dárek, který překvapí, zaujme a zároveň potěší chuťové buňky.

Jakožto první e-shop svého druhu v České republice si Vám dovolujeme představit personalizované karamelky s potiskem. Jednoduše si u nás můžete vybrat z více než padesáti vzorů a vepsat si na karamelku libovolný text. Překvapte své rodiče tím, že najdou na obalu své jména, krátký vzkaz či dokonce Vaši společnou fotografii. Je to jen a jen na Vás. Jakmile si vyberete ideální motiv, zašleme Vám nazpátek grafický návrh. Kdybyste si nevybrali z námi nabízených motivů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru. Jakmile budete se vzhledem karamelky skutečně spokojení, tak zahájíme celý proces objednávky. Naše karamelky jsou vyráběné dle tradiční receptury nezměněné více než 30 let. Jsou naprosto jedinečné, vynikající, lahodné a při každém ukousnutí se doslova rozplývají na jazyku. Svěží karamelky jsou charakteristické svou měkkostí a táhnoucí se konzistencí, přičemž časem se stávají delikátně křupavé.

Motivy pro maminku

Motivy pro tátu