Dárek pro muže – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Dárek pro muže

Dárek pro muže

Všichni víme, jak je kolikrát těžké vybrat ten správný dárek pro může. Co by chtěli Vám neřeknou a většinou se do jejich vkusu netrefíte. Co tak jim koupit něco skutečně originálního, co ještě nikdy dřív od Vás nedostali? Víte, že Váš milovaný si potrpí na sladké, ale také zároveň ocení osobní dárek?

Tak to jste u nás správně! S personalizovanými karamelkami se Vám to zajisté povede. S tímto originálním dárkem uděláte Vašeho může skutečně šťastným. Protože každý přece ví, že láska prochází žaludkem.

Vyberte si z více než padesáti vzorů. Jakmile si vyberete ten správný vzor, doplňte na karamelku jméno Vás dvou, Vašeho může nebo vepište krátký vzkaz. Můžete například kratičkou větu: Mám tě rád/a, miluji tě.  Je to jen na Vás. Vždy po přijetí objednávky Vám zašleme grafický návrh. Kdybyste si nevybrali žádný z námi nabízených vzorů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru. Na karamelku můžete vložit také vlastní fotografii, či změnit barvu pozadí, které nabízíme. Jakmile budete se vzhledem karamelky naprosto spokojení, tak zahájíme celý proces objednávky.