Dárek pro sestru – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Dárek pro sestru

Dárek pro sestru

Občas se handrkujete, občas se popichujete, ale stejně víte, že svou milovanou ségru byste nevyměnili ani za nic. Ať už pro sestru vybíráte dárek k narozeninám nebo jen tak pro radost, tak jí chcete dát něco skutečně originálního a ukázat jí, jak ji máte rádi. Pokud chcete dát sestře originální a vtipný dárek, tak jste u nás rozhodně správně!

S naší personalizovanou karamelkou vytvoříte skutečně nezapomenutelný zážitek a darujete něco co Vaše sestra ještě nikdy nedostala.

Naše karamelky jsou vyráběné dle tradiční receptury nezměněné více než 30 let. Jsou naprosto jedinečné, vynikající, lahodné a při každém ukousnutí se doslova rozplývají na jazyku. Svěží karamelky jsou charakteristické svou měkkostí a táhnoucí se konzistencí, přičemž časem se stávají delikátně křupavé. 

Na výběr máte z více než padesáti vzorů. Jakmile si vyberete ten správný pro ni, můžete doplnit na karamelku libovolný text. Například vepište jméno sestry, napište krátký vzkaz, či vložte Vaší společnou fotografii. Je to jen a jen na Vás. Vždy po přijetí objednávky Vám zašleme grafický návrh. Kdybyste si nevybrali žádný z námi nabízených vzorů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru. Přehled všech motivů naleznete zde.