Dárek pro kamarádku – KARAMELKOV
❤️Doprava ZDARMA při koupi 2 kusů. Kupón: DOPRAVAZDARMA

Dárek pro kamarádku

Dárek pro kamarádku

Uvažujete nad dárkem pro kamarádku, ale nevíte si rady? Máte pocit, že Vaše kamarádka má už všechno? Co být tentokrát skutečně originální a překvapit kamarádku něčím co by vůbec nečekala? Chcete jí dát něco opravdu jedinečného, čím jí dokážete, jak ji máte rád/a, a co pro Vás doopravdy znamená? Tak to jste u nás správně.

Slaví Vaše kamarádka narozeniny nebo jí chcete udělat jen tak radost a hledáte něco originálního? Věnujte kamarádce skutečně osobní dárek, na který jen tak nezapomene. Naše karamelky jsou vyráběné dle tradiční receptury nezměněné více než 30 let. Jsou naprosto jedinečné, vynikající, lahodné a při každém ukousnutí se doslova rozplývají na jazyku. Svěží karamelky jsou charakteristické svou měkkostí a táhnoucí se konzistencí, přičemž časem se stávají delikátně křupavé. 

Na výběr máte z více než padesáti vzorů. Jakmile si vyberete ten správný pro ni, můžete doplnit na karamelku libovolný text. Například vepište jméno Vaší kamarádky, napište krátký vzkaz, či vložte Vaší společnou fotografii. Je to jen a jen na Vás. Vždy po přijetí objednávky Vám zašleme grafický návrh. Kdybyste si nevybrali žádný z námi nabízených vzorů, nevadí. Zašlete nám do chatu nebo na náš email Vaši konkrétní představu a náš profesionální grafik vytvoří vzhled karamelky přímo Vám na míru.

Vámi preferovaný motiv si vyberte zde: